Kroegentocht Leiden

Een Bierwandeling in Leiden is een soort luxe kroegentocht in evenementsvorm waarbij je in zes verschillende caf’és bezoekt. In elk café krijg je een bier van een kleine Nederlandse brouwerij te drinken. Deze bierwandelingen worden verspreid over het jaar gehouden. De Lentebierwandeling in april, de Zomerbierwandeling in juli, de Singelbierwandeling in september en de Bokkenwandeling in november. Deze bierevenementen hebben een vastgestelde datum. Het is ook mogelijk een kroegentocht voor je groep op een zelf gekozen datum door ons (Groepswijzer.nl) te laten organiseren. Kies dan voor een van de hiernaast gepresenteerde bierevenementen. De historische bierwandeling met of zonder proeverij, de bierwandeling op maat of een bierproeverij. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een kroegentocht zelf samen te stellen. Wij raden dan de onderstaande Leidse cafés bij jullie aan. Alle onderstaande Leidse cafés hebben een ruim assortiment aan speciaal-bieren.

Bierwandeling op maat

Bierwandeling op maat

Historische Bierwandeling Leiden

Historische Bierwandeling Leiden

BitterballenBiertocht

BitterballenBiertocht

Kroegentocht Leiden

Een kroegentocht is soort van uitgaanswijze, waarbij men van de ene naar de andere kroeg reist. Leiden is een zeer geschikte stad voor een kroegentocht door de hoge dichtheid aan cafés, de spreiding en mooie loopafstanden om tussendoor te ontnuchteren. Maak een keuze uit: Gebr. de Nobel, Bierlokaal & muziekcafé de Veste, Stadscafé Van der Werff, Café ‘t Praethuys, Estaminet Schommelen, Café het Gerecht Leiden, Café Rembrandt Leiden, Café Jantje van Leiden, Café De Twee Spieghels, Van Goyen Jeneverhuis, De Roze Beurs, Cafe de Pelikaan, Café Van Hout, Café Plantage, Dranklokaal de WW, Café Re-Spons, Grand Café De Burcht, Etablissement Einstein, English Pub North End, Dranklokaal 1650, Café de Keyzer, Biercafé Lemmy’s en Café Bonte Koe.

 

%d bloggers liken dit: