6 juli 2025 – ZomerSingelbierwandeling

Wandelen en genieten van ZOMERSE bieren en het Singelpark of binnenstad

ZomerSingebierwandeling

De ZomerSingelbierwandeling wordt georganiseerd volgens het beproefde bierwandeling-concept. Een wandeling langs zes cafés die allemaal een ander zomers bier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. Je kunt kiezen tussen de Singelparkroute of een binnenstadsroute. Start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de ZomerSingelbierwandeling kost € 37,50 p.p.  U ontvangt een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving en zes bierbonnen. U bezoekt via een vaste route 6 cafés. Eind wandeling 18.00 uur.

Bevestiging met startplek donderdagmiddag

U ontvangt donderdagmiddag voor het evenement een e-mail met de bevestiging van uw bestelling, uw startcafé en aanvullende informatie. Heeft u geen informatie ontvangen? Kijk dan even in de map ‘ongewenste items/spam’.  Nog niets gevonden? Stuur een e-mail naar info@bierwandeling.nl.

Voorverkoop gestopt?

Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés, een beperkt aantal kaarten is te koop van 13.30 tot 14.00 uur bij de stand van Bierwandeling.nl op Haagweg 8, bij het Groepswijzer.nl Meeting-point. De kaarten kosten op de dag zelf € 39,50. (zolang de voorraad strekt)

Voorverkoop

Kaarten zijn te koop via de webshop van www.bierwandeling.nl. Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen, wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Schrijft u per individu in, spreek dan een groepsnaam af en vermeld deze bij opmerkingen. Zo kunnen wij u dan bij elkaar indelen.

Dagverkoop

Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés. De laatste kaarten (indien nog voorradig) zijn te koop van 13.30 tot 14.00 uur bij de stand van Bierwandeling.nl op Haagweg 8, bij het Groepswijzer.nl Meeting-point. Wij rekenen dan een toeslag van € 2 op de voorverkoopprijs.

 

Deelnemersinfo

Indien u zich online heeft ingeschreven ontvangt u drie dagen voor de bierwandeling een e-mail waarin uw startcafé vermeld staat. In het startcafé haalt u uw glas, route en bonnen-stempelkaart op. U kunt zich tussen 14.00 en 14.30 uur melden in uw startcafé. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de deelnemerskaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas). Bierwandeling werkt met twee routes met een maximum aantal deelnemers. Tijdens de de route bezoekt u zes cafés. De wandeling duurt tot 18.00 uur.

Veelgestelde vragen

 

  • Ik heb online tikckets gekocht, maar geen bestelbevestiging ontvangen? Het gebeurt regelmatig dat de automatische bevestiging abusievelijk in uw map ‘spam’ of ‘ongewenste items’ terecht gekomen is. Kijk dit even na. Het kan ook zijn dat u bij het invoeren een fout heeft gemaakt in het e-mail-adres. Als u geen bevestiging heeft ontvangen stuur dan een e-mail naar info@bierwandeling.nl.
  • Ik heb online tickets gekocht. Wanneer krijg ik de laatste informatie over waar ik kan starten? Op de donderdag voor de Lentebierwandeling sturen wij u een e-mail over de startplek en welke kleur route u gaat lopen.
  • Kan ik ook met anderen samenlopen als wij afzonderlijk tickets kopen? Ja, dat kan. Geef tijdens uw bestelling aan in het vak opmerkingen aan met wie u zou willen lopen. Spreek een groepsnaam af. Dan delen wij u samen in.
  • Kan ik op de dag zelf ook nog tickets kopen?  Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés. Een beperkt aantal kaarten is te koop van 13.30 tot 14.00 uur bij de stand van Bierwandeling.nl op Haagweg 8, bij het Groepswijzer.nl Meeting-point. De kaarten kosten op de dag zelf € 39,50. (zolang de voorraad strekt)

Cafés voor de ZomerSingelbierwandeling 2024

Voor de ZomerSingelbierwandeling in 2024 maakten wij de onderstaande selectie uit gezellige cafés in de Leidse binnenstad. De deelnemers bezoeken tijdens hun bierwandeling zes cafés. Cafés onder voorbehoud.

Na de Zomerbierwandeling een hapje eten?

Terugblik op de afgelopen edities:

9e Lentebierwandeling

9e Lentebierwandeling

Op 24 april 2022 wordt de negende Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben.

Zonnige Zomerbiervaart 2019

Zonnige Zomerbiervaart 2019

Het weer zat mee en de bieren smaakten uitstekend. Lekker in de boot of op het terras van Tabu, de Roze Beurs, Scarlatti, De La Soul en de Vriend vermaakten de deelnemers zich uitstekend. 

Heerlijke Lentebierwandeling 2019

Heerlijke Lentebierwandeling 2019

Mooi weer, leuke kroegen met lekkere bieren en een lekker hapje. Wat wil je nog meer. Louter blije gezichten tijdens de Lentebierwandeling 2019. Op naar de Zomerbiervaart op 9 juni en de Rembrandt Bierwandeling op 7 juni.

Zon, terras en lentebier, missie geslaagd!

Zon, terras en lentebier, missie geslaagd!

De zevende Lentebierwandeling was weer geslaagd. De deelnemers aan de Lentebierwandeling waren in een uitermate goede stemming. Gewapend met het speciale bierglas en de stempelkaart maakten honderden bierwandelaars een wandeling langs zes...

Home
Shop
Kratje
Search