3 maart 2024 – Jeneverwandeling Leiden

wandelen en genieten van bijzondere jenevers en de Leidse binnenstad

jeneverwandeling

 

In maart organiseert Bierwandeling Leiden de tweede Jeveneverwandeling Leiden. Een wandeling langs zes cafés waarbij je zes verschillende bijzondere jenevers kunt proeven. Geen standaardkruiken van de plank maar bijzondere jenevers. Ook aan de opbouw van deze wandelproeverij wordt aandacht besteedt. Zoals gebruikelijk bij de Bierwandelingen zal ook bij de Jeneverwandeling aan het einde een oorkonde worden verstrekt. De Jenevers worden geschonken in een speciaal glas dat je vanzelfsprekend mag houden. 

Wandelen in groepen

Anders dan bij de bierwandelingen loopt u de wandeling in groepen. Bij elke groep zal een van de organisatoren u begeleiden. U zult ervaren dat dit weer net een andere dynamiek aan de wandeling geeft. 

Bevestiging met startplek donderdagmiddag

U ontvangt donderdagmiddag voor het evenement een e-mail met de bevestiging van uw bestelling, uw startcafé en aanvullende informatie. Heeft u geen informatie ontvangen? Kijk dan even in de map ‘ongewenste items/spam’.  Nog niets gevonden? Stuur een e-mail naar info@bierwandeling.nl.

U kunt tickets voor de Jeneverwandeling kunt u hier bestellen.

NB: Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen, wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Als u los van elkaar besteld kunt u kiezen voor een van de twee groepen waarin de wandeling zal plaatsvinden. 

Als er nog tickets over zijn worden deze op de dag zelf verkocht bij ProKwadraat, Haagweg 8, 2311 AA  LEIDEN.

 

 

Indien u zich online heeft ingeschreven ontvangt u drie dagen voor de Lentebierwandeling een e-mail waarin uw startcafé vermeld staat. Ook hoort u dan of u de rode of de blauwe route loopt. In het startcafé haalt u uw glas, route en bonnen-stempelkaart op. U kunt zich tussen 14.00 en 15.00 uur melden in uw startcafé. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de stempelkaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas). De Lentebierwandeling werkt met twee routes een rode en een blauwe. Bij elk van deze routes bezoekt u zes cafés.

  • Ik heb online tikckets gekocht, maar geen bestelbevestiging ontvangen? Het gebeurt regelmatig dat de automatische bevestiging abusievelijk in uw map ‘spam’ of ‘ongewenste items’ terecht gekomen is. Kijk dit even na. Het kan ook zijn dat u bij het invoeren een fout heeft gemaakt in het e-mail-adres. Als u geen bevestiging heeft ontvangen stuur dan een e-mail naar info@bierwandeling.nl.
  • Ik heb online tickets gekocht. Wanneer krijg ik de laatste informatie over waar ik kan starten? Op de donderdag voor de Lentebierwandeling sturen wij u een e-mail over de startplek en welke kleur route u gaat lopen.
  • Kan ik ook met anderen samenlopen als wij afzonderlijk tickets kopen? Ja, dat kan. Geef tijdens uw bestelling aan in het vak opmerkingen aan met wie u zou willen lopen. Spreek een groepsnaam af. Dan delen wij u samen in.
  • Kan ik op de dag zelf ook nog tickets kopen?  Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés, een beperkt aantal kaarten is te koop van 13.30 tot 14.30 uur bij de stand van Bierwandeling.nl op Haagweg 8, bij het Groepswijzer.nl Meeting-point. De kaarten kosten op de dag zelf € 34,50. (zolang de voorraad strekt)

De cafés van de Jeneverwandeling 2023

Deze cafés maakten deel uit van de jeneverwandeling 2023. 

Na de Jeneverwandeling een hapje eten?

Terugblik op de afgelopen edities:

1e Winterbierfestival Leiden op 31 januari 2016 in Scheltema

1e Winterbierfestival Leiden op 31 januari 2016 in Scheltema

Op zondagmiddag 31 januari 2016 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze in Scheltema het allereerste Winterbierfestival Leiden. Een festival waar diverse winterse bieren van kleine Nederlandse brouwerijen geproefd kunnen worden....

Verslag Bokkenwandeling 2023

Verslag Bokkenwandeling 2023

ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze organiseerden de 13e Bokkenwandeling met medewerking van 24 brouwerijen, 24 cafés voor bijna 1200 deelnemers.

2 juli 2023 ZomerSingelBierwandeling

2 juli 2023 ZomerSingelBierwandeling

Tijdens de ZomerSingelbierwandeling wandel je de Singelroute of de Binnenstadsroute langs zes cafés en proeft zes mooie zomerse bieren van kleine Nederlandse brouwerijen.

Winterbierfestival Leiden 2023

Winterbierfestival Leiden 2023

Op zondag 29 januari 2023 vindt voor de zevende keer het Winterbierfestival plaats in Scheltema Leiden. Het karakteristiek gebouw wordt die middag omgetoverd tot een oergezellig café waarbij 12 kleine Nederlandse brouwers zich presenteren met winterse bieren.

%d bloggers liken dit: