Contact Bierwandeling.nl

Meer weten over dit succesvolle evenement?

De Bierwandelingen worden georganiseerd door het samenwerkingsverband van ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze in de personen van Bas Koster (info@bierproeverij-opeigenwijze.nl) (rechts op de foto) en Frank van Leeuwen (frank@bierwandeling.nl) (links). Zij hebben bierkennis en organisatievaardigheden verenigd en organiseren sinds 2011 de Lentebierwandeling en Bokkenwandeling, sinds 2016 het Winterbierfestival en de ZomerSingelbierwandeling en de Jeneverwandeling.

Groepswijzer.nl organiseert de leukste groepsuitjes in Leiden, Delft, Haarlem, Den Haag, Gouda, Dordrecht, Amsterdam, het Groene Hart en de Zuid-Hollandse kust. Originele concepten zoals het bijvoorbeeld ons Stadsganzenbord, de Bitterballenbiertocht, de Broodje Aap wandeling in combinatie met een grondige kennis van stad en streek garanderen de kwaliteit van uw uitje. Voor de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier bent u bij Groepswijzer.nl aan het juiste adres! Neem een kijkje op www.groepswijzer.nl.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl
071-5235530
info@groepswijzer.nl
www.groepswijzer.nl

Kvk: 28078119

BTW: NL817241516B01

Vestigingsadres: Haagweg 8, 2311 AA  LEIDEN.

 

 

 

prokwadraat-groepswijzer.nl

Een pilsje drink je tegen de dorst. Heel veel andere soorten bier werken ook goed tegen de dorst, maar zijn er vooral voor het plezier. Ieder geniet op zijn eigen wijze. Maar wat is nou lekker? Ontdek dat bij een bierproeverij van Bas Koster. Tijdens de bierproeverij vertelt Bas ‘op eigen wijze’ enthousiast en met passie over bieren. In een unieke sfeer proeft u de bijzondere smaken van bieren. De bierproeverij is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontstaan en het proeven van pils en bieren. Na een proeverij kunt u meer genieten van de smaak en het drinken van pils of bier. Neem vrijblijvend contact op met:

Bierproeverij Op Eigen Wijze
06-30374595
info@bierproeverij-opeigenwijze.nl
www.bierproeverij-opeigenwijze.nl

Home
Shop
Kratje
Search