28 januari 2024 Winterbierfestival Leiden

Op zondag 28 januari 2024 wordt het zevende Winterbierfestival Leiden gehouden in Scheltema. Dit pand heeft een robuuste, ambachtelijke uitstraling en past uitstekend bij het festival. Het pand zal deze editie in zijn geheel worden benut.

Tijdens het Winterbierfestival in Scheltema presenteren een aantal kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterse bieren. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het startpakket wat vooraf is besteld. Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.00 uur. 

Het startpakket bevat (glas 15cl, programmaboekje en twee munten) kost € 14,50 p.p. Het is raadzaam in de voorverkoop biermunten bij te kopen voor € 3,00 per stuk. Dit kan natuurlijk ook ter plaatse.

Op de dag zelf zijn er aan de deur uitsluitend kaarten te koop als er van de voorverkoop nog over zijn voor € 16,50 per stuk

NB: De bevestigingen van het Winterbierfestival Leiden Leiden gaan de donderdag voor het festival per e-mail de deur uit! Op vertoon van deze bevestiging (op papier of mobiel) kunt je je startpakket ter plaatse afhalen.

Uw gastheren

Bas Koster (l) en Frank van Leeuwen (r) zijn de initiatiefnemers van de Bokkenwandeling, Lentebierwandeling, SingelZomerbierwandeling en het Winterbierfestival Leiden.

De crew

De crew van het winterbierfestival staat voor u klaar om het festival zo gladjes mogelijk te laten verlopen.

De garderobe

De explorers van scouting Franciscusgroep Leiden zullen u jas netjes ophangen en voor u bewaren.

Brouwerijen Winterbierfestival Leiden

Dit waren de bierbrouwerijen voor de editie van 2023. Wij zijn druk bezig met de selectie voor de editie van 2024.

Gezellig bruisend Winterbierfestival 2023

Op zondag 29 januari 2023 werd de zevende uitverkochte editie van het Winterbierfestival Leiden in Scheltema gehouden. Het was druk en gezellig.

Vijfde Winterbierfestival Leiden wederom uitermate gezellig!

Uitermate gezellige vijfde editie van het Winterbierfestival Leiden in Scheltema.

Winterbierfestival Leiden 2019 smakelijk gezellig!

Op zondag 27 januari 2019 werd voor de vierde keer het Winterbierfestival Leiden gehouden. 14 brouwers presenteerden zich aan het massaal opgekomen publiek. In totaal waren meer dan 55 winterse bieren te proeven. De sfeer was uitstekend en het bier stroomde ruim uit...

3e Winterbierfestival Leiden in twee woorden: Lekker gezellig!

Het Winterbierfestival Leiden Scheltema Leiden was ook in 2018 een groot succes! Zestien kleine Nederlandse brouwerijen waren aanwezig die goed waren voor meer dan 60 winterse bieren. De sfeer was optimaal en de bezoekers lieten zich de bieren goed smaken...

Een hapje eten na het Winterbierfestival?

Wij bevelen de onderstaande restaurants van harte bij u aan om na het festival een hapje te gaan eten. De meeste restaurants hebben een uitgebreid assortiment speciaalbieren die afgestemd zijn op een heerlijk diner. 

%d