Café Jantje van Leiden

Al decennia lang een begrip in Leiden. Sinds 1992 wordt het uitgebaat door de beruchte JB te L en staat het bekend als uw geliefde Jantje van Leiden. Geen loungebanken, geen Gin Tonics met peperkorrels, geen top-40 muziek… Gewoon ouderwetse gezelligheid. Niet voor niets staan we bekend als het café waar je de avond eindigt. Of je nou wil of niet, het wordt altijd te laat.
Ons café (ook wel ‘de Jantje’ of gewoon ‘Jan’ genoemd) trekt een divers publiek aan, van oude rotten tot jong&lui, van ondernemer tot student, van bouwvakker tot yup. De magie van de Jan is dat het allemaal samenkomt, en samen drinkt. Het is hier daarom, zoals zo vaak benoemd, ook altijd wat…
Kom ook vooral kijken op zaterdagmiddag rond 17 uur, want dan delen we kibbeling uit!
En voetbal? Natuurlijk!! Op twee schermen zijn alle competities te bekijken, met op zondagmiddag toastjes en (vis)happen.
Ook hebben we een zaaltje waar borrels kunnen worden gehouden. Huurgeld niet nodig, wel drankafname! Voor meer info, bel de Borrellijn: 071-5140418

En vergeet ons ook niet op de grootste festiviteiten in Leiden: Drrrrrrrie Oktoberrrr, de Peurbakkentocht en koningsdag!

Adres:

Hartesteeg 2, 2312 JX Leiden
071 514 0418
Openingstijden: dagelijks vanaf 15:00 uur

Home
Shop
Kratje
Search