Als gevolg van de corona-crisis worden de Lentebierwandeling en Zomerbiervaart samengevoegd tot de Zomerbierwandeling op zondag 4 juli 2021. 

Op de Singelbierwandeling in september 2020 na waren wij genoodzaakt om de bierwandeling te annuleren of om te zetten naar een online variant. Wij zien licht aan het eind van de gitzwarte tunnel op zondag 4 juli 2021. Tot die tijd zijn wij genoodzaakt de Lentebierwandeling en Zomerbiervaart af te blazen. De tickets voor deze twee evenementen worden automatisch omgezet in een ticket voor de Zomerbierwandeling. Mocht je die datum verhinderd zijn laat het ons dan even weten. 

De Zomerbierwandeling

De Zomerbierwandeling wordt georganiseerd volgens het beproefde bierwandeling-concept. Een wandeling langs zes cafés* in de Leidse binnenstad die allemaal een ander zomers bier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. Vanzelfsprekend doen de gastheren/vrouwen van deze etablissementen hun uiterste best om u in de watten te leggen door het tappen van een mooi glas bier met een bijpassend hapje. Start vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Deelname aan de Zomerbierwandeling kost € 32,50 p.p.  U ontvangt een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Zomerbierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie. * U bezoekt via een vaste route (de rode of de blauwe) 6 cafés.

Kijk voor meer informatie op www.zomerbierwandeling.nl

 

Home
Shop
Kratje
Search