Zomerbiervaart

varen en genieten van heerlijke zomerbieren en de Leidse binnenstad

De Zomerbiervaart is vervangen door de Zomerbierwandeling.

zomerbiervaart-2017

De tweede zondag van juni organiseert Bierwandeling.nl de Zomerbiervaart in Leiden.
De Zomerbiervaart is een biervaartocht door Leiden waarbij de deelnemers van het ene naar het andere café varen om een speciaal zomerbier van een kleine Nederlandse brouwerij te nuttigen.
Evenals bij de bierwandelingen ontvangen de deelnemers een speciaal bierglas en wordt er ook bij het zomerbier een bijpassend hapje geserveerd. De boten pendelen tussen de cafés, op vertoon van de deelnemerskaart kan op- en afgestapt worden.

De kosten per deelnemer bedragen € 36,50 p.p. (incl. zes zomerbieren, een proefglas, routebeschrijving, toegang tot de rondvaartboten). De online inschrijving stopt de donderdag voor het evenement om 12.00 uur. Op de dag zelf worden de laatste kaarten verkocht bij ProKwadraat, Haagweg 8 tussen 13.30 en 14.00 uur. De kaarten kosten dan € 38,50 p.p.

Deelnemersinfo

  • U kunt zich tussen 14.00 en 15.00 uur melden in uw startlocatie. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de stempelkaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas). Tijdens de Zomerbiervaart bezoekt u zes cafés.
  • Na inschrijving ontvangt u drie dagen voor de Zomerbiervaart (6 juni) een e-mail waarin uw startlocatie vermeld staat.
  • Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen inschrijft wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Schrijft u per individu in spreek dan een groepsnaam af en vermeld deze bij opmerkingen. Zo kunnen wij u dan bij elkaar indelen.

Deze top-café-restaurants deden in 2019 mee aan de Zomerbiervaart:

Home
Shop
Kratje
Search