Snel aan boord allemaal, de Zomerbiervaart staat op het punt te vertrekken!

Na de Bokkenwandeling in de herfst, de Winterbierwandeling in de winter, de Lentebierwandeling en de Proeftocht in het voorjaar nu ook een Zomerbier-evenement. Op zondag 10 juni 2018 organiseert Bierwandeling.nl voor de derde keer de Zomerbiervaart in Leiden.

De Zomerbiervaart is een biervaartocht door Leiden waarbij de deelnemers van het ene naar het andere grand café varen om daar uit te stappen en daar te genieten van een speciaal zomerbier van een kleine Nederlandse brouwerij. Zoals bij de andere bierwandelingen ontvangen de deelnemers een proefglas en wordt er bij het zomerbier een bijpassend hapje geserveerd. De boten varen als een carrousel tussen de onder andere de volgende grand-cafés: Bar Bruut, Grand café restaurant de Vriend, de Roze Beurs, de Concurrent, het Pakhuis en De la Soul. Op vertoon van de deelnemerskaart kan op- en afgestapt worden op de deelnemende rondvaartboten.

De kosten per deelnemer bedragen € 34,50 p.p. (incl. zes zomerbieren, speciaal proefglas, routebeschrijving, toegang tot de rondvaartboten) Meer informatie op www.zomerbiervaart. Op de dag zelf zijn tussen 13.30 en 14.30 uur de laatste kaarten te koop op het terras van Bar Bruut op de Beestenmarkt te Leiden.

Home
Shop
Kratje
Search