Op 19 september 2021 organiseert Bierwandeling.nl (het samenwerkingsverband van ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze) de tweede editie van de Singelbierwandeling.nl. Een stevige wandeling van bijna 7 kilometer langs 6 horeca-etablissementen langs de Leidse singels.

De deelnemers maken dan gelijk kennis met het Singelpark dat bijna zijn blijvende status heeft bereikt. Het resultaat is een sensationeel aansluitend park langs de singels is ontstaan. In de acht locaties worden bieren uit de directe omgeving van Leiden getapt in een speciaal glas en voorzien van een klein bijpassend hapje. In de locatie is de brouwer paraat om toelichting te geven of is een beschrijving aanwezig van het getapte bier.

Deelnemen kan door een ticket te kopen bij Bierwandeling.nl. Start vanaf 13.00 uur. Deelname aan de Singelbierwandeling kost € 32,50 p.p. Hiervoor ontvangt men een uniek Bierwandelingglas (20 cl), routebeschrijving en zes bierbonnen. In elke locatie wordt een stempel gezet en als de Singelbierwandeling is volbracht ontvangt de deelnemer op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde.

Meer informatie op www.singelbierwandeling.nl.

NB1: Indien de omstandigheden in verband met COVID-19 daarom vragen zal de organisatie van Bierwandeling.nl passende maatregelen nemen.

NB2: In eerdere berichtgeving was sprake van 8 bierstops. Door omstandigheden hebben wij dit moeten wijzigen in 6 bierstops. De hoeveelheid bier blijft hetzelfde want we zetten een groter glas in!

Home
Shop
Kratje
Search