Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze organiseren op zondag 3 mei 2015 de Lentebierwandeling Leiden. Tegelijkertijd is er ook een High Tea Tocht voor de niet-bierliefhebbers.

De Lentebierwandeling is een gezellige wandeling door de historische Leidse binnenstad waarbij je zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés kunt proeven. Na afloop ontvang je een oorkonde en een leuke attentie. Het speciale glas mag je ook houden. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).

De wandeling gaat in twee vaste routes (de rode of de blauwe) langs zes van de twaalf deelnemende cafés waaronder: Biercafé Lemmy’s, Café L’Esperance, Café Re-Spons, Sociëteit de Burcht, Etablissement Einstein, Café de Keyzer, Café de Vergulde Kruik, Café de Kroeg, Dranklokaal de WW, Café van Hout, Café Uyl van Hoogland en Café de Plantage.

Deelname bedraagt € 27,50 p.p. Inschrijven voor de bierwandeling kan op www.bierwandeling.nl. Er kan niet op de dag zelf worden ingeschreven.

Home
Shop
Kratje
Search