Een uitermate gezellige wandeling door Leidse binnenstad en geniet van unieke Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen!

Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl (ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze) organiseren op zondag 7 mei 2017 weer de Lentebierwandeling Leiden. De Lentebierwandeling is een wandeling door de historische Leidse binnenstad waarbij de bezoeker zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft.

Aantrekkelijke route langs bijzondere bieren

Het aanbod bestaat uit frisse Lentebieren op tap van kleine Nederlandse brouwerijen. Sommige bieren zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun première. De bierwandeling is bedoeld als promotie van het Nederlands speciaal bier van kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren worden geserveerd met een bijpassend hapje. De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés. In het eerste café ontvangen de deelnemers en deelnemerspakket en een dit keer hilarische attentie. Na afloop krijgen de deelnemers een oorkonde uitgereikt. Het speciale bierglas mag je ook houden. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).

Inschrijven en meer informatie

Deelname bedraagt € 29,50 p.p. Hiervoor ontvangt de deelnemer een bierwandeling glas, zes lentebieren met hapje, routebeschrijving, oorkonde en leuke attentie. Meer informatie en inschrijven: www.Lentebierwandeling.nl. Inschrijven kan online tot woensdag 27 april 2016 of vanaf 2 april 2016 bij diverse slijterijen in de regio.

Authentieke Leidse cafés

De bierwandeling bezoekt authentieke Leidse cafés: Dranklokaal de WW, Biercafé Lemmy’s, Café Van Hout, Grand café de Burcht, Café de Uyl van Hoogland, Eeterij & Proeflokaal het Stadsbrouwhuis, Galerie Grand café Leidse Lente, Etablissement Einstein, Café de Keyzer, Café Re-Spons, Café de Vergulde Kruik en Café Plantage.

Elk jaargetijde zijn eigen Leidse bieractiviteit van Bierwandeling.nl

Naast de Lentebierwandeling organiseert Bierwandeling.nl in elk jaargetijde een ander bierevenement. In de zomer de nieuwe Zomerbiervaart, in de herfst de Bokkenwandeling en in de winter het Winterbierfestival.

Meer informatie: www.lentebierwandeling.nl

 

 

Home
Shop
Kratje
Search