Bij het Brouwcafé kunt u eten  in het restaurant combineren met bijvoorbeeld een bierproeverij. Dagelijks wordt er in deze brouwerij ambachtelijk bier gebrouwen wat op dit moment goed is voor  wel  veertien verschillende bieren, die verspreid over het jaar direct op de tap gaan. Hieronder een overzicht van een aantal van deze bieren:

-Frisse Wind: De Frisse wind is begonnen als een bier die tussen witbier en pils in zit. In 2012 is besloten de Frisse Wind aan te passen, zodat deze meer richting pils gaat.

-Malle Mok: Amberbier, vernoemd naar de stormvogels, die na een lange vliegreis door uitputting een beetje dronken over het strand waggelen. Volgens Scheveningers  ‘Malle Mokken’.

-Schevenings Tripel: Het wereldberoemde speciaalbier uit Scheveningen. Dit speciale goudblonden bier van hoge gisting dankt zijn smaak aan het gebruik van Amerikaanse hopsoorten en een Belgisch trappisten gist. De volle moutige smaak, met een zacht hoppige afdronk en een alcohol gehalte van 7,5% maken deze Schevenings Tripel bijzonder verleidelijk!

-Dadelijk Donker: Een redelijk zwaar, donker bier met een zoete afdronk mede dankzij de Dadel, die de brouwers verwerkt hebben in dit bier.

-Blontje: Zacht moutig fris blond bier van hoge gisting met een zacht bittere nasmaak en aangename hoppige afdronk.

Kijk voor meer informatie op de website van het brouwcafe.

Leuk weetje: Deze brouwerij is een belastingvrije zone!

Home
Shop
Kratje
Search