Op zondag 7 november 2021 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de tiende editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés. In elk café krijgen de deelnemers een mooi bockbier te proeven. De bockbieren worden vergezeld van een klein bijpassend hapje. Bij de start ontvangt men een speciaal glas, een stempelkaart, een (handige) attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Bockieren van kleine Nederlandse brouwerijen
Tijdens de Bokkenwandeling worden in de deelnemende Bockbieren van kleine Nederlandse brouwerijen geschonken. Sommige bieren beleven deze middag zelfs hun primeur. De bockbieren worden vergezeld met een klein bijpassend hapje. In de cafés liggen beschrijvingen van de bockbieren ter inzage ie na afloop op de website www.bierwandeling.nl worden gepubliceerd.

Achttien authentieke Leidse cafés
De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés. 

Kaarten Bokkenwandeling
Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 32,50 en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl.

Home
Shop
Kratje
Search