Op zondagmiddag 15 maart organiseert Bierproeverij Op Eigen Wijze een bierproeverij in La France. 

Mede dankzij de jaargetijden blijft het aantrekkelijk om Bierproeverijen te houden. Een Bierproeverij voor liefhebbers van Speciaalbieren die gebrouwen zijn bij Kleine Nederlandse Bierbrouwerijen, de zogenaamde streekbieren. Voor mensen die hun kennis, smaakbeleving en willen genieten en proeven van het Nederlandse Speciaal bier. Veel mensen genieten van een glas bier zonder iets te weten van zijn rijke historie, de natuurlijke ingrediënten, aroma’s en dergelijke.

Locatie: La France Rhijngeesterstraatweg 43 2341 BR Oegstgeest

In Oegstgeest wordt op de zondagmiddag 15 maart 2015 een gevarieerde Bierproeverij gehouden onder leiding van Bas Koster, deskundige in Bier.

Tijdens de middag worden er zes verschillende speciaal bieren geproefd van Nederlandse bodem. De deelnemers krijgen uitgebreide informatie over het ontstaan van het bier en de ingrediënten die hier voor nodig zijn. Uitleg over de smaak en hoe te ruiken en te proeven. Er zal tevens water en crackers geserveerd worden om de smaak in de mond te neutraliseren.

Ook zal men enkele grondstoffen en ingrediënten kunnen ruiken en proeven die in Pils en de Speciaal Bieren verwerkt zijn. Met enthousiasme en passie wordt u verteld over de Brouwerijen waar deze bieren gebrouwen zijn en al uw vragen worden met plezier beantwoord.

Ook zal er tijdens de proeverij één bij het bier passend klein hapje worden gereserveerd. En na afloop een aan geklede Saté schotel, inclusief twee consumptiemunten.

De aanvang van de Bierproeverij is om 14.30 uur tot ongeveer 18.00 uur. De kosten voor deze speciale Bierproeverij met hapjes en Saté bedragen € 35.00 per persoon.

Informatie en Inschrijven kunnen via: info@bierproeverij-opeigenwijze.nl De reservering is definitief wanneer ik uw bijdrage heb ontvangen op rekening: NL66INGB 0006766028 t.n.v.: B.J. Koster, onder vermelding van ‘Bierproeverij d.d. 15 maart 2015’

Met vriendelijke groet,

 Bas Koster (06 30374595)Logo-op-Eigen-Wijze

Bokkenwandeling Leiden 2014 (182)

 

 

 

 

Home
Shop
Kratje
Search