Veel enthousiaste mensen tijdens de 1e editie van de Rembrandt Bierwandeling. Daar was alle reden toe want in zes cafés (de Bonte Koe, Scarlatti, Pakhuis, ‘t Gerecht, Schommelen en Rembrandt) langs de Rembrandt route waren bieren van zes regionale brouwers te proeven (Oude Rijn uit Hazerswoude, Neptunus uit Leiderdorp, Leidsch Bier uit Leiden, Crooked Spider uit Wassenaar, EleGanT uit Leiderdorp en Pronck uit Leiden). Deze bieren werden speciaal voor dit festival gebrouwen waarbij de brouwers zich lieten inspireren door 17e eeuwse recepten. Gecombineerd met een bijpassend hapje vielen de bieren goed in de smaak. 

Bierwandeling.nl kijkt te vreden terug op de 1e editie van de Rembrandt Bierwandeling en start de voorbereidingen voor de Bokkenwandeling op 3 november 2019.

In 2019 is het 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn overleed. In Nederland worden diverse evenementen georganiseerd om de grote meester te herdenken. In Leiden de geboortestad van Rembrandt zijn er onder andere de Rembrandtdagen, een tentoonstelling in de Lakenhal en organiseerde Bierwandeling.nl op 7 juli 2019 de Rembrandt Bierwandeling.

Meer foto’s van de Rembrandt Bierwandeling 2019

Home
Shop
Kratje
Search