Op 24 april 2022 wordt de negende Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben.

lentebierwandeling-2022Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen
De bieren die in de cafés getapt worden zijn afkomstig van kleine Nederlandse brouwerijen. De geselecteerde bieren zijn frisse lentebieren die passen bij het voorjaar en worden vergezeld door een passend hapje.

Zes authentieke Leidse cafés
De deelnemers aan de Lentebierwandeling maken een mooie tocht door de Leidse binnenstad langs zes van de twaalf deelnemende cafés. De cafés die meedoen zijn onder andere: Café de Plantage, Etablissement Einstein, Danklokaal de WW, Dranklokaal de Veste, Café de Keyzer, Café van Hout, Uyl van Hoogland, Van Goyen Jeneverhuis, Sportsbar Viking en Biercafé Lemmy’s.

Deelnemen
Deelname aan de Lentebierwandeling kost € 34.50 p.p. De deelnemers ontvangen een uniek bierglas, routebeschrijving, stempelkaart, een leuke attentie en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Lentebierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde. Er zijn twee vaste routes (de rode of de blauwe) met elk 6 cafés. Start vanaf 14.00 uur.

Home
Shop
Kratje
Search