Op 26 juni 2020 organiseert Bierwandeling.nl (het samenwerkingsverband van ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze) de eerste BinnenBierwandeling. De alternatieve thuisproefeditie van de bekende bierwandelingen door de Leidse binnenstad als gevolg van de corona crisis. Na het annuleren van de Lentebierwandeling en de Zomerbiervaart denkt Bierwandeling met de BinnenBierwandeling een leuke alternatief te bieden waarbij de deelnemers thuis kunnen proeven van lokaal gebrouwen speciaal-bieren met daarbij een kundige geamimeerde online begeleiding.

Virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen onder leiding van Bas en Frank

Hoe gaat de BinnenBierwandeling in zijn werk? Bas en Frank nemen de deelnemers mee voor de juiste introducties en een virtuele bierwandeling langs de vier deelnemende brouwerijen (Leidsch Bier, Spierbier, X-brewing en Crooked Spider), muzikale ondersteuning en een culinair specialist. Tijdens het programma worden vier bieren behandeld. De andere vier in het pakket aanwezige bieren kunt u na afloop op eigen gelegenheid opdrinken. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.00 uur.

Meedoen? bestel het BinnenBierwandeling pakket (afgestemd op circa 3 personen)

Deelname aan de BinnenBierwandeling kost € 37.50 per pakket dat afgestemd op een gezelschap van 3 personen (uitgaande van een proefhoeveelheid van 1/3 flesje (11cl) per bier per persoon). Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om meer pakketten te bestellen.

Het pakket  bevat:

  • 8 flesjes (33cl) speciaal-bier van vier verschillende brouwerijen uit de Leidse regio
  • drie proefglazen
  • een smaakwiel
  • beschrijving van de bieren
  • vier sets hapjes
  • een qr-code met een unieke link naar de online proeverij.

Bestel hier een bierpakket voor de BinnenBierwandeling.nl

Home
Shop
Kratje
Search