26 juni 2020 – BinnenBierwandeling

Op 26 juni 2020 organiseren wij de eerste BINNEN Bierwandeling. De alternatieve thuisproefeditie van de bekende bierwandelingen door de Leidse binnenstad als gevolg van de corona crisis. Na het annuleren van de Lentebierwandeling en de Zomerbiervaart denken wij met de BinnenBierwandeling een leuke alternatief te bieden waarbij u thuis kunt proeven van lokaal gebrouwen speciaal-bieren.

Virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen met Bas en Frank

Hoe gaat de BinnenBierwandeling in zijn werk? Bas en Frank nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen: Leidsch Bier, X-brewing, Crooked Spider en SpierBier. U schakelt in op ons youtube-kanaal met een speciale link. en vanuit de studio wij presenteren een inhoudelijke maar luchtige biershow waarbij wij rechtstreeks overschakelen naar de deelnemende brouwerijen. Deze bierwandeling wordt omlijst met gezellige muziek en een korte bierquiz waarin wij uw bierkennis te testen. Tijdens het programma worden vier bieren behandeld. De andere vier in het pakket aanwezige bieren kunt u na afloop op eigen gelegenheid opdrinken. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.00 uur.

Meedoen? bestel het BinnenBierwandeling pakket (afgestemd op circa 3 personen)

Deelname aan de BinnenBierwandeling kost € 37.50 per pakket dat afgestemd op een gezelschap van 3 personen (uitgaande van een proefhoeveelheid van 1/3 flesje (11cl) per bier per persoon). Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om meer pakketten te bestellen.

Het pakket  bevat:

  • 8 flesjes (33cl) speciaal-bier van vier verschillende brouwerijen uit de Leidse regio
  • drie proefglazen
  • een smaakwiel
  • beschrijving van de bieren
  • vier sets hapjes
  • een qr-code met een unieke link naar de online proeverij.

Bezorging

Het pakket wordt bij u afgeleverd op 24, 25 of 26 juni 2020.

  • In de 23… regio: € 6,75 voor één of meer pakketten.
  • Buiten de 23.. regio € 6,75 voor één pakket en € 13 voor meer pakketten.

Pakket afhalen (in overleg) op Haagweg 8 (Stadsparkeerplan) bij ProKwadraat-Groepswijzer.nl.

%d bloggers liken dit: