11 december 2020 – BinnenBierwandeling Kersteditie

Op 11 december 2020 organiseren wij de tweede BINNEN Bierwandeling. De alternatieve thuisproefeditie van de bekende bierwandelingen door de Leidse binnenstad als gevolg van de corona crisis. Na de succesvolle eerste editie van juni denken wij met de 2e editie van de BinnenBierwandeling een mooi vervolg te bieden.  U kunt daarbij u thuis kunt proeven van lokaal gebrouwen kerstbieren.

Virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen met Bas en Frank

Hoe gaat de BinnenBierwandeling in zijn werk? Bas en Frank nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen. U schakelt in op Zoom met een speciale link die u vooraf ontvangt. Vanuit de studio wij presenteren een inhoudelijke maar luchtige biershow waarbij wij rechtstreeks overschakelen naar de deelnemende brouwerijen. Tijdens het programma worden vier bieren behandeld. De andere vier in het pakket aanwezige bieren kunt u na afloop op eigen gelegenheid opdrinken. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.30 uur.

Meedoen? bestel het BinnenBierwandeling pakket (afgestemd op circa 3 personen)

Deelname aan de BinnenBierwandeling kost € 37.50 per pakket dat afgestemd op een gezelschap van 3 personen (uitgaande van een proefhoeveelheid van 1/3 flesje (11cl) per bier per persoon). Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om meer pakketten te bestellen.

Het pakket  bevat:

  • 8 flesjes (33cl) bieren (4 kerstbieren en 4 andere bieren) van vier verschillende brouwerijen uit de Leidse regio.
  • drie proefglazen
  • beschrijving van de bieren
  • vier sets hapjes

Bezorging

Het pakket wordt bij u afgeleverd in de week voorafgaand aan 11 december 2020.

  • In de 23… regio: € 6,75 voor één of meer pakketten.
  • Buiten de 23.. regio € 6,75 voor één pakket en € 13 voor meer pakketten.

Pakket afhalen op donderdag 11 december 2020 op Haagweg 8 (Stadsparkeerplan) bij ProKwadraat-Groepswijzer.nl.

%d bloggers liken dit: