Op 7 juli 2019 organiseert Bierwandeling.nl de allereerste Rembrandt Bierwandeling door de Leidse binnenstad. De Rembrandt Bierwandeling is een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bier op tap hebben.

Rembrandt themabieren
De te proeven streekbieren zijn allen gebaseerd op brouwrecepten uit de 17e eeuw en worden gebrouwen door kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren zijn vernoemd naar schilderijen van Rembrandt of thema’s uit zijn tijd.

Deelnemende cafés aan de route
De deelnemende cafés zijn allen gehuisvest in een 17e eeuws pand en liggen aan de door Bierwandeling.n uitgezette Rembrandt route. Tijdens de wandeling kom je meer te weten over Rembrandt, de biercultuur uit die tijd.

Deelnemen
De Rembrandt Bierwandeling start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Rembrandt Bierwandeling kost € 34,50 p.p. U ontvangt een uniek Rembrandt Bierwandelingglas, Rembrandtrouteboekje, stempelkaart en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Rembrandt bierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie. Meer informatie op www.rembrandtbier.nl.

Bierwandeling.nl
Bierwandeling.nl is een initiatief van ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze. Bierwandeling.nl organiseert meerdere bieractiviteiten in Leiden zoals de Bokkewandeling, de Lentebierwandeling, het Winterbierfestival, de Proeftocht en de Zomerbiervaart. Meer info op www.bierwandeling.nl

Home
Shop
Kratje
Search