Na de Bokkenwandeling in de herfst, de Winterbierwandeling in de winter, de Lentebierwandeling in het voorjaar nu ook een Zomerbierevenement. Op zondag 11 juni 2017 organiseert Bierwandeling.nl voor de tweede keer de Zomerbiervaart in Leiden.

De Zomerbiervaart is een biervaartocht door Leiden waarbij de deelnemers van het ene naar het andere grabd café varen om daar uit te stappen en daar te genieten van een speciaal zomerbier van een kleine Nederlandse brouwerij. Zoals bij de andere bierwandelingen ontvangen de deelnemers een proefglas en wordt er bij het zomerbier een bijpassend hapje geserveerd. De boten varen als een carrousel tussen de onder andere de volgende grand-cafés: Catwalk, Grand café restaurant de Vriend, de Roze Beurs en café restaurant Van Engelen. Op vertoon van de deelnemerskaart kan op- en afgestapt worden op de deelnemende rondvaartboten.

De kosten per deelnemer bedragen € 34,50 p.p. (incl. zes zomerbieren, speciaal proefglas, routebeschrijving, toegang tot de rondvaartboten) Meer informatie op www.zomerbiervaart.

Home
Shop
Kratje
Search