Dé Proeftocht Leiden, een culinaire bierwandeling

Dé Proeftocht, een culinaire bierwandeling in het centrum van Leiden op 3 maart 2019 is geheel gewijd aan bier-spijs-combinaties. De chefs van vijf Leidse restaurants hebben vijf gerechten samengesteld die samen met een bier van een kleine Nederlandse brouwerij een uitermate smakelijke proeverij vormen.

U wandelt van het ene naar het andere restaurant aan de hand van een aantrekkelijke wandelroute. In de deelnemende restaurants geniet u van heerlijke gerechten die vergezeld worden van een glas bier van een kleine Nederlandse Brouwerij. Veel aandacht wordt besteedt aan de bier-spijscombinaties die worden geserveerd. Er wordt vooral gewerkt met streekproducten. Het glas en de wandelroute liggen op de eerste locatie voor u klaar. Het glas mag u na afloop mee naar huis nemen.

Tijd: 13.00 tot 18.00 uur.

De kosten per deelnemer bedragen € 54,50 p.p. (incl. vijf bieren met bijpassend gerecht, proefglas, routebeschrijving en een afsluitend ijsje). De online inschrijving stopt op donderdag 28 februari 2019 om 12.00 uur.

Deelnemende restaurants Proeftocht, culinaire wandeling 2019

Aftellen tot dé Proeftocht

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nieuws over dé Proeftocht:

Winnende foto fotowedstrijd Bokkenwandeling

Wij hebben veel leuke foto's ontvangen van de Bokkenwandeling. De keus is gevallen op deze foto. De winnaar ontvangt 2 kaartjes voor het Winterbierfestival op 28 januari 2018. Heb jij deze foto gemaakt? Stuur een mailtje naar...