17 september 2023 -Singelbierwandeling Leiden

wandelen en genieten van heerlijke regionale bieren en het Leidse Singelbier  

 

Op 17 september 2023 wordt dit jaar de vierdede editie van de Singelbierwandeling Leiden gehouden. Een wandeling langs zes* horeca-locaties langs de Leidse singels. Deze etablissementen hebben allemaal een ander zomers bier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap. Bij het bier wordt een klein bijpassend hapje geserveerd.

U maakt dan gelijk kennis met het nieuwe Singelpark. Het grootste aansluitende park van Nederland van ongeveer 6,7 kilometer. Een stevige wandeling dus.

Start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Singelbierwandeling kost € 34,50 p.p.  U ontvangt een uniek Bierwandelingproefglas (20 cl), routebeschrijving en zes* bierbonnen. U haalt in elke locatie een stempel en als u de Singelbierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie. 

Bevestiging met startplek donderdagmiddag

U ontvangt donderdagmiddag voor het evenement een e-mail met de bevestiging van uw bestelling, uw startcafé en aanvullende informatie. Heeft u geen informatie ontvangen? Kijk dan even in de map ‘ongewenste items/spam’.  Nog niets gevonden? Stuur een e-mail naar info@bierwandeling.nl.

 U kunt via onze website tickets bestellen voor de singelbierwandeling https://www.bierwandeling.nl/product/singelbierwandeling-leiden/.

NB: Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen inschrijft wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Schrijft u per individu in spreek dan een groepsnaam af en vermeld deze bij opmerkingen. Zo kunnen wij u dan bij elkaar indelen.

U kunt tussen 13.30 en 14.30 uur tickets kopen bij ProKwadraat, Haagweg 8 te Leiden. De kaarten kosten op de dag zelf € 36,50.

 

 

Indien u zich online heeft ingeschreven ontvangt u drie dagen voor de Lentebierwandeling een e-mail waarin uw startcafé vermeld staat. Ook hoort u dan of u de rode of de blauwe route loopt. In het startcafé haalt u uw glas, route en bonnen-stempelkaart op. U kunt zich vanaf 14.00 uur melden in uw startcafé. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de stempelkaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas).

  • Ik heb online tikckets gekocht, maar geen bestelbevestiging ontvangen? Het gebeurt regelmatig dat de automatische bevestiging abusievelijk in uw map ‘spam’ of ‘ongewenste items’ terecht gekomen is. Kijk dit even na. Het kan ook zijn dat u bij het invoeren een fout heeft gemaakt in het e-mail-adres. Maak liever geen gebruik van hotmail. Als u geen bevestiging heeft ontvangen stuur dan een e-mail naar info@bierwandeling.nl.
  • Ik heb online tickets gekocht. Wanneer krijg ik de laatste informatie over waar ik kan starten? Op de donderdag voor de Lentebierwandeling sturen wij u een e-mail over de startplek en welke kleur route u gaat lopen.
  • Kan ik ook met anderen samenlopen als wij afzonderlijk tickets kopen? Ja, dat kan. Geef tijdens uw bestelling aan in het vak opmerkingen aan met wie u zou willen lopen. Spreek een groepsnaam af. Dan delen wij u samen in.
  • Kan ik op de dag zelf ook nog tickets kopen?  Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés, een beperkt aantal kaarten is te koop van 13.30 tot 14.30 uur bij de stand van Bierwandeling.nl op Haagweg 8, bij het Groepswijzer.nl Meeting-point. De kaarten kosten op de dag zelf € 36,50. (zolang de voorraad strekt)

De cafés van de Singelbierwandeling 2022

De cafés voor de Singelbierwandeling 2022 zijn definitief, zie hieronder.

Na de Singelbierwandeling een hapje eten?

Terugblik op de afgelopen edities:

1e Winterbierfestival Leiden op 31 januari 2016 in Scheltema

1e Winterbierfestival Leiden op 31 januari 2016 in Scheltema

Op zondagmiddag 31 januari 2016 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze in Scheltema het allereerste Winterbierfestival Leiden. Een festival waar diverse winterse bieren van kleine Nederlandse brouwerijen geproefd kunnen worden....

Puzzeltocht Leiden Stadsganzenbord.nl

Puzzeltocht Leiden Stadsganzenbord.nl

Een stad ontdekken met een avontuurlijke puzzeltocht en onderweg genieten van heerlijke bieren. Boek de Stadsganzenbord Bierwandeling Puzzeltocht Leiden.

9e Lentebierwandeling

9e Lentebierwandeling

Op 24 april 2022 wordt de negende Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben.

Het grote Nederlandse bierwandelboek

Het grote Nederlandse bierwandelboek

Het is nog even wachten tot de volgende bierwandeling. In de tussentijd kun je je vermaken met het grote Nederlandse Bierwandelboek. Een leuk boek om (aan jezelf) te geven of te krijgen.

Bokkenwandeling als vanouds!

Bokkenwandeling als vanouds!

De Bokkenwandeling 2021 was weer als vanouds. 18 cafés deden mee en zorgden voor een goede spreiding van de vele enthousiaste deelnemers.

%d bloggers liken dit: