7 juli 2019 – Rembrandt Bierwandeling

wandelen en genieten van 17e eeuwse bieren en de Leidse binnenstad

Op 7 juli 2019 wordt de eerste Rembrandt bierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés* in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bier op tap hebben. De te proeven streekbieren zijn allen gebaseerd op brouwrecepten uit de 17e eeuw en worden gebrouwen door kleine Nederlandse brouwerijen. De Rembrandt Bierwandeling start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Rembrandt Bierwandeling kost € 34,50 p.p.  U ontvangt een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Rembrandt bierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie. * U bezoekt via een vaste route 6 cafés.

Voorverkoop

Kaarten zijn te koop via de webshop van www.bierwandeling.nl Vanaf 10 juni 2019 kunt u ook terecht bij de slijterijen:

  • De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden.
  • Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden.
  • Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden.
  • Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten.
  • Uw topSlijter In de Hoftuin, Anjelierenstraat 13, Rijnsburg.

NB: Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen inschrijft wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Schrijft u per individu in spreek dan een groepsnaam af en vermeld deze bij opmerkingen. Zo kunnen wij u dan bij elkaar indelen. Iedereen die kaarten bij de slijterijen betrekt starten ook in hetzelfde café. Koopt u kaarten bij de cafés dan start u in het café waar u de kaarten heeft aangeschaft.

Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés, een beperkt aantal kaarten is te koop van 13.30 tot 14.30 uur in Haagweg 4F5 bij de stand van Bierwandeling.nl. De kaarten kosten op de dag zelf € 36,50. (zolang de voorraad strekt)

 

 

Deelnemersinfo

Indien u zich online heeft ingeschreven ontvangt u drie dagen voor de Lentebierwandeling een e-mail waarin uw startcafé vermeld staat. Ook hoort u dan of u de rode of de blauwe route loopt. In het startcafé haalt u uw glas, route en bonnen-stempelkaart op. U kunt zich tussen 14.00 en 15.00 uur melden in uw startcafé. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de stempelkaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas). De Rembrandt bierwandeling werkt met één routes. In deze routes bezoekt u zes cafés.

Inschrijving bij de Slijterijen

U start bij het café dat u door de Slijterij is opgegeven. In het startcafé haalt u uw glas, route en bonnen-stempelkaart op.

  • Ik heb online tikckets gekocht, maar geen bestelbevestiging ontvangen? Het gebeurt regelmatig dat de automatische bevestiging abusievelijk in uw map ‘spam’ of ‘ongewenste items’ terecht gekomen is. Kijk dit even na. Het kan ook zijn dat u bij het invoeren een fout heeft gemaakt in het e-mail-adres. Als u geen bevestiging heeft ontvangen stuur dan een e-mail naar info@bierwandeling.nl.
  • Ik heb online tickets gekocht. Wanneer krijg ik de laatste informatie over waar ik kan starten? Op de donderdag voor de Lentebierwandeling sturen wij u een e-mail over de startplek en welke kleur route u gaat lopen.
  • Kan ik ook met anderen samenlopen als wij afzonderlijk tickets kopen? Ja, dat kan. Geef tijdens uw bestelling aan in het vak opmerkingen aan met wie u zou willen lopen. Spreek een groepsnaam af. Dan delen wij u samen in.
  • Kan ik op de dag zelf ook nog tickets kopen?  Als de Lentebierwandeling niet is uitverkocht kunt u tussen 13.00 en 14.30 uur kaarten kopen in de tuin van Museum Volkenkunde, Steenstraat 1 te Leiden. Zolang de voorraad strekt.

De cafés van de bierwandelingen:

Voor de Rembrandt Bierwandeling 2019 worden de cafés op dit moment geselecteerd. Hier zullen een aantal nieuwe etablissementen aan meedoen. Om u een idee te geven van de cafés die aan onze evenementen meedoen hebben wij hieronder een overzicht van de cafés opgenomen die geselecteerd worden voor de Lentebierwandeling en de Bokkenwandeling. 

Na de Rembrandt Bierwandeling een hapje eten?