Dé Proeftocht Leiden, een culinaire bierwandeling

Dé Proeftocht, een culinaire bierwandeling in het centrum van Leiden op 3 maart 2019 is geheel gewijd aan bier-spijs-combinaties. De chefs van vijf Leidse restaurants hebben vijf gerechten samengesteld die samen met een bier van een kleine Nederlandse brouwerij een uitermate smakelijke proeverij vormen.

U wandelt van het ene naar het andere restaurant aan de hand van een aantrekkelijke wandelroute. In de deelnemende restaurants geniet u van heerlijke gerechten die vergezeld worden van een glas bier van een kleine Nederlandse Brouwerij. Veel aandacht wordt besteedt aan de bier-spijscombinaties die worden geserveerd. Er wordt vooral gewerkt met streekproducten. Het glas en de wandelroute liggen op de eerste locatie voor u klaar. Het glas mag u na afloop mee naar huis nemen.

Tijd: 13.00 tot 18.00 uur.

De kosten per deelnemer bedragen € 54,50 p.p. (incl. vijf bieren met bijpassend gerecht, proefglas, routebeschrijving en een afsluitend ijsje). De online inschrijving stopt op donderdag 28 februari 2019 om 12.00 uur.

Deelnemende restaurants Proeftocht, culinaire wandeling 2019

Aftellen tot dé Proeftocht

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nieuws over dé Proeftocht:

Schrijf een leuke review!

Schrijf een leuke review!

Wil je de hele wereld laten weten hoe leuk je de activiteiten van Bierwandeling vindt? Dat kan schrijf een google-review over onze organisatie. Kritisch zijn mag natuurlijk altijd want dat houdt ons scherp. Heb je opmerkingen, ideeën, tips, aanbevelingen of...

Bevestigingen uitverkochte Lentebierwandeling 2019 vestuurd

De bevestigingen met daarin de startlocaties voor komende zondag 14 april van de Lentebierwandeling zijn zojuist verzonden. INgeschreven en niks ontvangen? Check je spam-map. Ook niet? Stuur een e-mail naar info@bierwandeling.nl en je ontvangt daarop een reply van de...