20 november 2020 – BinnenBock

 

Op  20 november 2020 organiseren wij de tweede BINNEN Bierwandeling. De alternatieve thuisproefeditie voor de Bokkenwandeling. Door de COVID-19 restricties is het niet mogelijk de reguliere Bokkenwandeling te organiseren op de manier waarop u en wij dat gewend zijn.

Virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen met Bas Koster en Frank van Leeuwen

Hoe gaat de BinnenBock in zijn werk? Bas en Frank nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen. U schakelt in met een speciale link die u vooraf ontvangt. Vanuit de studio presenteren zij een inhoudelijke maar luchtige biershow waarbij u ook een kijkje in de keuken van de deelnemende brouwerijen. Tijdens het programma worden vier bieren behandeld. De andere twee bieren kunt u een andere keer opdrinken. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.00 uur.

Meedoen? bestel het BinnenBockpakket

Deelname aan de BinnenBierwandeling kost € 32.50 per pakket. Wij zijn uitgegaan van één pakket per persoon, maar u kunt natuurlijk ook kiezen om het pakket te delen met twee of drie personen.

Het pakket  bevat:

  • 6 flesjes (33cl) bieren (6 bockbieren van een aantal verschillende kleine Nederlandse brouwerijen.
  • één proefglas
  • beschrijving van de bieren
  • Vel proefnotities en pen
  • Ludieke attentie (wordt separaat verzonden)
  • vier hapjes (één klein hapje bij ieder Bockbier)

Pakket ophalen bij Haagweg 8 (Stadsparkeerplan)

U kunt het pakket 18 en 19 november afhalen bij ProKwadraat-Groepswijzer.nl. Onze openingstijden zijn 18 en 19 november en 15.00-18.00 uur.

Wij zijn gevestigd op Haagweg 8 op Parkeerterrein Haagweg. U kunt daar met de auto door de slagbomen het parkeerterrein Haagweg op rijden, uw pakket(ten) ophalen en dan zonder te betalen het terrein weer verlaten.

%d bloggers liken dit: