20 november 2020 – BinnenBock

 

Op  20 november 2020 organiseren wij de tweede BINNEN Bierwandeling. De alternatieve thuisproefeditie voor de Bokkenwandeling. Door de COVID-19 restricties is het niet mogelijk de reguliere Bokkenwandeling te organiseren op de manier waarop u en wij dat gewend zijn.

Virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen met Bas Koster en Frank van Leeuwen

Hoe gaat de BinnenBock in zijn werk? Bas en Frank nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen. U schakelt in met een speciale link die u vooraf ontvangt. Vanuit de studio presenteren zij een inhoudelijke maar luchtige biershow waarbij u ook een kijkje in de keuken van de deelnemende brouwerijen. Tijdens het programma worden zes bieren behandeld. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.30 uur.

Meedoen? bestel het BinnenBockpakket

Deelname aan de BinnenBierwandeling kost € 32.50 per pakket. Wij zijn uitgegaan van één pakket per persoon, maar u kunt natuurlijk ook kiezen om het pakket te delen met twee of drie personen.

Het pakket  bevat:

  • 6 flesjes (33cl) bieren (6 bockbieren van een aantal verschillende kleine Nederlandse brouwerijen.
  • één proefglas
  • beschrijving van de bieren
  • Ludieke attentie
  • zes hapjes (één klein hapje bij ieder Bockbier)

Pakket ophalen bij Haagweg 8 (Stadsparkeerplan)

U kunt het pakket 17, 18 of 19 november afhalen bij ProKwadraat-Groepswijzer.nl. Onze openingstijden zijn 17 en 18 november van 10.00-17.00 uur en op 19 november van 10.00 tot 13.00 uur.

Wij zijn gevestigd op Haagweg 8 op Parkeerterrein Haagweg. U kunt daar met de auto door de slagbomen het parkeerterrein Haagweg op rijden, uw pakket(ten) ophalen en dan zonder te betalen het terrein weer verlaten.

%d bloggers liken dit: