10 juni 2018 Zomerbiervaart

varen en genieten van heerlijke zomerbieren en de Leidse binnenstad

Op zondag 10 juni 2018 organiseert Bierwandeling.nl de Zomerbiervaart in Leiden.
De Zomerbiervaart is een biervaartocht door Leiden waarbij de deelnemers van het ene naar het andere café varen om een speciaal zomerbier van een kleine Nederlandse brouwerij te nuttigen. Zoals bij de andere bierwandelingen ontvangen de deelnemers een speciaal bierglas en wordt er bij het zomerbier een bijpassend hapje geserveerd. De boten pendelen tussen de cafés, op vertoon van de deelnemerskaart kan op- en afgestapt worden.

De kosten per deelnemer bedragen € 34,50 p.p. (incl. zes zomerbieren, een proefglas, routebeschrijving, toegang tot de rondvaartboten). De online inschrijving stopt op donderdag 8 juni 2017 om 12.00 uur. Op zondag 11 juni 2017 worden de laatste kaarten verkocht op het terras van Catwalk tussen 13.30 en 14.00 uur. De kaarten kosten dan € 36,00 p.p.

Deelnemersinfo

  • U kunt zich tussen 14.00 en 15.00 uur melden in uw startlocatie. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de stempelkaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas). Tijdens de Zomerbiervaart bezoekt u zes cafés.
  • Na inschrijving ontvangt u drie dagen voor de Zomerbiervaart een e-mail waarin uw startlocatie vermeld staat.
  • Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen inschrijft wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Schrijft u per individu in spreek dan een groepsnaam af en vermeld deze bij opmerkingen. Zo kunnen wij u dan bij elkaar indelen.