26 januari 2020 Winterbierfestival Leiden

Winterbierfestival Leiden in Scheltema!

Op zondag 26 januari 2020 wordt het derde Winterbierfestival Leiden gehouden in Scheltema. Dit pand heeft een robuuste, ambachtelijke uitstraling en zal deze editie in zijn geheel zal worden benut.

Tijdens het Winterbierfestival Leiden in Scheltema presenteren een aantal kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterbieren. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het bestelde startpakket. Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.30 uur.

Toegang in de vorm van een startpakket (glas 15cl, programmaboekje en twee munten) kost € 11 p.p. (op de dag zelf aan de deur /€ 13 per pakket).

U kunt biermunten in de voorverkoop bijkopen of ter plaatse voor € 2,50 per stuk.

Kaarten zijn tot donderdag 23 januari, 12.00 uur online te koop en bij de aangesloten slijterijen. Op de dag zelf zijn er aan de deur uitsluitend kaarten te koop als er van de voorverkoop nog over zijn.

NB: De bevestigingen van het Winterbierfestival Leiden Leiden gaan donderdag 23-1-2020 per e-mail de deur uit! Op vertoon van deze bevestiging (op papier of mobiel) kunt u uw startpakket ter plaatse afhalen.

Winterbierfestival Leiden 2019 smakelijk gezellig!

Op zondag 27 januari 2019 werd voor de vierde keer het Winterbierfestival Leiden gehouden. 14 brouwers presenteerden zich aan het massaal opgekomen publiek. In totaal waren meer dan 55 winterse bieren te proeven. De sfeer was uitstekend en het bier stroomde ruim uit...

3e Winterbierfestival Leiden in twee woorden: Lekker gezellig!

Het Winterbierfestival Leiden Scheltema Leiden was ook in 2018 een groot succes! Zestien kleine Nederlandse brouwerijen waren aanwezig die goed waren voor meer dan 60 winterse bieren. De sfeer was optimaal en de bezoekers lieten zich de bieren goed smaken...

Brouwerijen Winterbierfestival Leiden 2019

De onderstaande bierbrouwerijen van Nederlandse bodem zullen allen acte de présence geven tijdens het Winterbierfestival Leiden 2019.

Het Winterbierfestival Leiden wordt gehouden in Scheltema, Marktsteeg 1 te Leiden.

Scheltema

Overnachten in Leiden na het Winterbierfestival Leiden

Bierwandeling.nl selecteerde voor u de volgende dichtstbijzijnde prima hotels: Hotel Mayflower, Hotel de DoelenCity Hotel Nieuw MinervaHoliday Inn LeidenBest Western City Hotel LeidenVan der Valk Hotel LeidenRembrandt Hotel Leiden en ibis Leiden Centre.

Een hapje eten na het Winterbierfestival?

%d bloggers liken dit: